AKTUALITY - strana 20/22
SPRÁVA BUDOV EKOLOGICKY, EKONOMICKY a EFEKTIVNĚ
17.01.2014
Společnost ENVIC si vás dovoluje pozvat na kurz zaměřený na úspory energie v nových i rekonstruovaných domech: SPRÁVA BUDOV EKOLOGICKY, EKONOMICKY a EFEKTIVNĚ
Seminář Environmentálně šetrný cestovní ruch
15.01.2014
Přijďte si pro inspiraci, jak zefektivnit provoz penzionu nebo restaurace, jak oslovit nové návštěvníky, vylepšit jídelní lístek nebo připravit zajímavý zážitkový program. Šetrnost k životnímu prostředí přináší i finanční úspory.
Vyrábíme sýry!
13.01.2014
Sdružení Envic vzdělává i farmáře. Vzdělávací program Zpracování a prodej faremních produktů (projekt OP VK DV) je zaměřený právě na rozšiřování obzorů farmářů, kteří se chtějí věnovat i výrobě jídla a ne jen produkovat suroviny. V sobotu 11. ledna jsem na Hotelové škole v Plzni farmáře učili jak vyrábět sýry, provozovat minimlékárnu nebo jak efektivně prodávat mléčné produkty.
Zimní kuchařské kreace
06.01.2014
Čtvrtý ze série seminářů Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově vedl Jan Horký. Honza je kapitán Národního týmů kuchařů ČR, kuchař roku 2008, držitel několika medajlí z kuchařské olympiády, účastník nejprestižnější kuchařské soutěže světa Bocuse Dor. Prostě naprostá gastronomická špička nejen v naší kotlině.
Reportáž z exkurze po revitalizacích
28.12.2013
Spolu se starosty – účastníky kurzu „Voda v sídlech a ve volné krajině“ jsme na drobných...
Parta Envic vám přeje...
16.12.2013
Krásné prožití času vánočního a v roce 2014 na šťastnou shledanou... Vám přeje sdružení Envic.
Vařili jsme pro sedláky z Bavorska
12.12.2013
Tomáš Popp ze sdružení ENVIC připravil 4 chodové menu. Kompletní menu si uvařili bavorští farmáři společně s lektorem. Vařila se jídla tradiční i šmrcnutá moderní gastronomií.