Vzděláváme kuchaře
Vařte regionálně, sezónně a hlavně fajnově...
Kuchaři to nemají lehké. Jsou pod tlakem nákladů, vysokého pracovního tempa i vedra panujícího v kuchyni. Tohle však jejich zákazníky nezajímá. Vyžadují kvalitní jídlo připravené z kvalitních surovin. Abychom kuchařům pomohli uspokojit požadavky jejich zákazníků, vytvořili jsme pro ně 6 specializovaných seminářů. Rozšíříme jim obzory například o odrůdách česneku, brambor nebo jablek. Společně se vydáme k chovatelům drůbeže, masných plemen skotu... Ukážeme Vám, jak do kuchyně dostat kvalitní, místní a sezónní suroviny. Vyzkoušíte si i zajímavé recepty na jejich úpravu. Zkušenosti Vám předají přední gastronomičtí odborníci. Pozvedněte prapor gastronomie, vařte lépe.
Pokud se chcete zúčastnit praktických seminářů pod článkem najdete pozvánku s termíny. Podrobnější informace hledejte v sekci Potraviny a gastronomie.